Σχετικά με τα EUROCENTRES

Τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής eurocentres ξεκίνησαν την δυναμική τους παρουσία στην Νίκαια το 1990, με την ίδρυση του πρώτου κέντρου από την Αικατερίνη Μπίτσικα-Μαυροειδάκου.

Η σωστή διδασκαλία, η οργάνωση, αλλά και τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις για αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας στην Ελλάδα, δημιούργησαν πολύ σύντομα τις προϋποθέσεις για την εξάπλωση τους στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας (το 1993 και το 2000), του Κορυδαλλού (το 2003) και ξανά της Νίκαιας (το 2014).

Σήμερα τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής eurocentres, διαθέτουν 4 υπερσύγχρονες σχολές, πάνω από 30 άτομα εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και 10 άτομα διοικητικό προσωπικό και αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα και πρωτοποριακά Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα.

Η συνέπεια που διακρίνει τα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής eurocentres, τα κορυφαία ποσοστά επιτυχίας καθώς και η συνεχής προσπάθεια για ακόμη καλύτερες υπηρεσίες, είναι η εγγύηση προς τους 800 και πλέον μαθητές μας κάθε χρόνο, στο δρόμο προς την απόκτηση γνώσεων αλλά και αναγνωρισμένων πτυχίων.

Τα EUROCENTRES είναι ιδρυτικό μέλος του HELLENIC ENGLISH COUNCIL εξουσιοδοτημένο platinum εξεταστικό κέντρο του CAMBRIDGE ENGLISH και CAMBRIDGE ENGLISH exam preparation centre.
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CAMBRIDGE INTERNATIONAL EXAMINATIONS (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ). Τα eurocentres είναι Cambridge Computer School της VELLUM, εξουσιοδοτημένου φορέα διενέργειας εξετάσεων του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE.